озониране – Косата на домашните кучета, както и премахването на миризмата от домашния ви автомобил

Всички обичаме животните си, въпреки това не винаги обичаме бъркотиите, които нашите домашни кучета оставят за нас. Типични проблеми при шофиране с животно в автомобила са урина, изпражнения, повръщане, спрей за анални жлези (скунксите не са единственото животно с тях), както и косата. Вярвайте или не, косата на домашните кучета е наистина най-трудната точка, от която можете да се отървете, тъй като тя е в състояние да попадне във всяка малка фрактура, малка цепнатина, а също и между влакната на вашите седалки. https://www.colomba.bg/profesionalno-pochistvane/premahvane-na-mirizmi-ozonirane

Нека започнем с най-значимото притеснение, което повечето хора имат, неприятни миризми, оставени от вашето домашно куче. Сериозността на бъркотията определя как точно трябва да се грижи за нея. Ако имате малко куче или домашна котка, която е оставила малко влажно място на седалката след това, директна терапия на мястото с малко вода и обезмаслител, за да се отървете от обезцветяването, попийте напълно сухо и следвайте с ензимен почистващ препарат да е достатъчно. Ако вашият Фантастичен датчанин просто е създал локва на дъската ви на пода, след това може да се наложи да се обадите на експертен автомобилен детайл за помощ.

Местоположението на бъркотията за домашни кучета също е друг елемент. Ако имате късмет, бъркотията е поставена на подложката ви, а също така те могат да се извадят, както и да се махнат. Ако бъркотията се промъкне върху дъската на пода, най-същественият момент е да изсушите мястото напълно възможно най-бързо.
влизам в подложката. Почистването с пара се препоръчва за седалки от плат, като ги наемете или се обадите на професионален автомобилен детайл. Седалката със сигурност ще трябва да бъде обработена с химически почистващ препарат, за да се премахне миризмата, както и може да се наложи да се обработва няколко пъти, за да се премахне напълно миризмата от подложката.

След вакуумиране на всички свободни частици, трохи и животински косми от вашия камион. След употреба гумена четка за домашни любимци и търкайте всякакви проблемни зони, които все още имат косми за домашни любимци. Семейната четка за коса за домашни любимци със сигурност ще притисне цялата коса направо на купчина.

Не позволявайте на бъркотията на вашия домашен любимец да се намеси в пътуването ви, вземете ги заедно. Перфектно е да имате кутия за кучета или водна имунна покривка на седалката, за да може вашето животно да пътува. Ако нямате нито една основна услуга е да използвате стара чаршаф или плажна кърпа. Освен това е чудесна идея да вземете със себе си няколко добавени кърпи, които могат да се използват за подреждане на всякакви катастрофи. Не забравяйте, че незабавното отстраняване на всякакъв вид течни бъркотии ще намали щетите, които могат да причинят. Веднага след като разберете, че вашият семеен домашен любимец е сбъркал в колата, спрете на сигурно място, както и премахнете бъркотията. Поради факта, че никой не обича да бъде изоставен, следващия път, когато планирате пътно пътуване, не забравяйте да включите своя идеален приятел.

Всички обичаме животните си, но въпреки това не се радваме постоянно на бъркотиите, които животните ни оставят зад нас. Помислете или не, семейната коса за домашни любимци е наистина най-трудното нещо за премахване, тъй като тя може да проникне във всяка малка пукнатина, малка бездна, както и между влакната на вашите седалки. Следваща прахосмукачка – всички отпадъци, трохи и косми от домашни любимци от колата ви. След това използвайте гумена четка за животни, а също така изтъркайте всякакъв вид проблемни зони, които все още имат косми от домашни любимци. Четката за коса за домашни кучета със сигурност ще притисне цялата коса направо в купчина.